Cum se fac programările? 

 

Clinica noastră stomatologică este deschisă de Luni până Vineri între orele 09.00 și 20.00 iar Sâmbătă între orele 10.00 și 14.00 (cu programarea stabilită în prealabil).

Pentru programare va rugăm să ne contactați astfel încât să găsim cea mai potrivită dată și interval orar pentru dumneavoastră. Vă puteți programa rapid prin telefon la 0722.367.642, 021.794.1466 prin e-mail la favoritdentalclinic@gmail.com sau folosind formularul electronic din subsolul paginii.

În cazul în care întârziați sau nu mai puteți veni vă rugăm să ne anunțați. Alți pacienți s-ar putea bucura de acea fereastră de timp și vă putem reprograma pe loc într-o altă dată convenabilă pentru dumneavoastră.

Ce trebuie să știți înainte de consultație/tratament? 

 

Va sugerăm să mâncați în mod obișnuit înainte de a veni la consultația stomatologică sau tratamentele dentare. Nu este indicat să aveți parte de un tratament stomatologic nici cu stomacul plin și nici cu el gol. După consultație,  de regulă prescriem un repaus alimentar moderat pentru a permite tratamentului să își facă efectul.

Pacienților cu diabet le recomandăm să fie atenți și să-și armonizeze timpul în care își fac tratamentul stomatologic cu rutina lor zilnică.

În cazul în care sunteți în tratament pentru o anumită afecțiune este necesar să urmați cu rigurozitate indicațiile medicului dumneavoastră curant. În cazuri mai deosebite (de exemplu medicamente anticoagulante, afecțiuni cardiace grave, etc) poate fi necesară o consultație preliminară de specialitate și o recomandare scrisă de la medicul dumneavoastră pentru efectuarea tratamentului stomatologic.   

Programări 

 

Suntem pe deplin conștienți de importanța timpului dumneavoastră și de aceea o să urmărim întotdeauna să minimizăm timpul petrecut de către dumneavoastră în sala de așteptare astfel încât să putem începe tratamentul la ora stabilită.

Ne gândim la dumneavoastră chiar și când apar situații neprevăzute sau cazuri de urgență care pot mări timpul estimat inițial pentru o anumită consultație sau tratament.

În asemenea situații, noi o să vă contactăm pentru a vedea disponibilitatea dumneavoastră pentru o eventuală întârziere sau reprogramare a ședinței de tratament. Dacă este prea târziu pentru o reprogramare, în sala de așteptare puteți viziona programul dumneavoastră TV preferat, răsfoi revistele puse la dispoziție sau naviga pe internet utilizând rețeaua noastră WiFi.

Pacientul care este deja așezat în scaunul stomatologic este întotdeauna prioritar, așa cum veți fi și dumneavoastră. De aceea, dacă o să fie vreodată necesar să așteptați în sală de recepție câteva minute în plus, vă rugăm să ne înțelegeți și vă mulțumim cu anticipație pentru răbdare.

Programați-vă online:

 


Prima consultație este gratuită!


Pasiune pentru

Excelență

în stomatologie!

Programare online

Completează formularul