Cine suntem?

Clinica Favorit Dental Clinic este deținută și administrată de către Favorit Dental Clinic S.R.L, cu sediul în Strada Drumul Taberei, Nr. 27, Bl. Z33, Ap.3, Sector 6, București, România.

Clinica Favorit Dental Clinic va prelucra datele dvs. cu caracter personal în scopul:

Ce informații colectăm?

1. Datele personale

Date personale înseamnă orice informaţie care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă. Datele personale includ toate tipurile de informaţii directe sau indirecte, cum ar fi nume, email, telefon, data de naştere, etc.

Aceste date sunt colectate în momentul în care completați un formular de contact.

Putem folosi datele dumneavoastră personale pentru:

 

2. Informații colectate în mod automat

Adițional, site-ul nostru colectează informații despre paginile vizitate și interacțiunea cu partea de conținut a site-ului. Aceste activități vor fi salvate în istoric și vor fi utilizate pentru a analiza erorile apărute și pentru a îmbunătăți site-ul. Log-urile vor conține și adresa dvs. de IP, informații despre browser-ul utilizat cât și despre dispozitivul hardware utilizat (modelul, sistemul de operare, identificator unic al dispozitivului, informații despre rețeaua de pe care vă conectați). Site-ul va plasa și un cookie pe dispozitivul de pe care îl accesați, urmând să fie folosit pentru identificarea indirectă. Aceste informații nu vor fi utilizate decât pentru operarea site-ului, măsurarea performanței site-ului, traficului și rezultatele campaniilor de marketing. Nu vom vinde sau transfera aceste informații terților, indiferent de raporturile în care suntem cu aceștia, și vom păstra o strictă confidențialitate a lor.

 

Cum păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Trebuie să ştiţi că datele personale pe care le-am colectat de la dvs. pot fi accesate doar de echipa noastră şi de colaboratorii noştri cu care lucrăm în baza unor contracte ce conţin clauze de confidenţialitate şi, în cazuri expres prevăzute de lege, doar în urma unui demers legal, instituţiile publice din România care aplică legea.

Toate datele cu caracter personal sunt securizate şi criptate într-o bază de date de tip MYSQL.

Clinica Favorit Dental Clinic prelucrează datele cu caracter personal aplicând măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru a le proteja împotriva oricărei prelucrări ilegale, distrugerii sau pierderii accidentale sau intenționate, a alterării, divulgării, transmiterii neautorizate sau accesului neautorizat, inclusiv când respectivele date pot fi transmise prin rețea.

Dacă aveți întrebări despre această politică de confidențialitate sau despre modul cum tratăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la: