Va sugeram sa mancati in mod obisnuit inainte de a veni la consultatia stomatologica/tratamentele dentare. Nu este indicat sa aveti parte de un tratament stomatologic nici cu stomacul plin si nici cu el gol. Dupa consultatie noi de regula prescriem un repaus alimentar moderat pentru a permite tratamentului sa isi faca efectul.

Pacientilor cu diabet le recomandam sa fie atenti in aceasta directie si astfel sa-si armonizeze timpul in care isi fac tratamentul stomatologic cu rutina lor zilnica.

In cazul in care sunteti in tratament pentru o anumita afectiune este necesar sa urmati cu rigurozitate indicatiile medicului dumneavoastra curant. In cazuri mai deosebite (de exemplu medicamente anticoagulante, afectiuni cardiace grave, etc) poate fi necesara o consultatie preliminara de specialitate si o recomandare scrisa de la medicul dumneavoastra pentru efectuarea tratamentului stomatologic.

Radiologie

Pacienții cabinetului nostru beneficiază de gratuitate la serviciile noastre radiologice!

Afla mai multe

Consultație

Prima vizită are o importanță majoră în relația pacient–medic stomatolog și de aceea noi o tratăm cu mare atenție.

Afla mai multe

Implantologie

Clinica oferă servicii în implantologia dentara la cel mai înalt nivel și lucrăm cu materiale de ultimă generație

Afla mai multe

Estetica dentara

estetica dentară însumează acele activități al căror scop este îmbunătățirea felului în care arată dantura, gingiile sau felul în care mestecăm

Afla mai multe

Pedodonție

Pedodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratamentele dentare la copii.

Afla mai multe

Parodontologie

Auzim deseori despre boli parodontale și parodontologie, însă nu știm întotdeauna ce se ascunde în spatele acestei denumiri

Afla mai multe

Ortodontie

Ortodonția este o specialitate a medicinei dentare care se ocupa cu studiul si tratamentul malocluziilor (malocluzie = “mușcătură” defectuoasă) care pot fi un rezultat al neregularității dinților, relațiilor intermaxilare disproporționate sau amândouă la un loc.

Afla mai multe

Endodontie

Termenul de endodonție este un neologism provenit la noi din limbă franceză care la rândul ei l-a format din combinarea a două cuvinte din greaca veche (endo -„înăuntru”și odons – „dinte”).

Afla mai multe

Profilaxie

Profilaxia reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare şi prevenirea complicaţiilor în cazul afecţiunilor

Afla mai multe

Protetica

Protetica dentară se ocupă cu refacerea funcţiilor aparatului dentomaxilar prin protezarea cu proteze fixe

Afla mai multe