Prima vizită are o importanță majoră în relația pacient – medic stomatolog și de aceea noi o tratăm cu mare atenție. Pe parcursul acesteia sunteți bineveniți să ne comunicați ce anume vă supără, ce anume doriți și așteptați de la noi.

În afara urgențelor stomatologice, prima întâlnire este o simplă consultație, în care nu are loc vreun tratament mai dificil sau dureros (în cele mai multe cazuri un detartraj, o curățare profesională a dinților), așa că frica de stomatolog nu are de ce să existe.

Vă rugăm să aduceți pe cât posibil cu dumneavoastră, dacă e cazul, radiografiile dentare recente și o listă cu medicamentele pe care le luați la momentul actual ca să ne ajutați în acest fel să ne putem face o imagine cât mai completă asupra istoricului dumneavoastră medical. Nu uitați să ne informați în legătură cu orice aspect pe care îl considerați relevant (dacă de exemplu suferiți de diabet, boli de inimă) sau dacă luați în mod regulat medicamente (pentru inimă, anticoagulante, împotriva degenerării osoase, etc).

Conform legislației românești în vigoare, înainte de a începe orice tratament dentar este necesară completarea de către dumneavoastră a unui chestionar în care ne detaliați starea actuală de sănătate (incluzând și istoricul afecțiunilor dumneavoastră mai importante). De asemenea va trebui să luați la cunoștință și să semnați un „Consimțământ al Pacientului Informat”, formular în care sunt detaliate riscurile asociate anumitor tratamente stomatologice.

Bazându-ne pe informațiile astfel obținute de la dumneavoastră, vom putea pregăti o analiză completă a stării danturii dumneavoastră. Pe lângă examinarea vizuală, dacă va fi necesar, vom face și radiografii. După aceea vă vom da explicații detaliate asupra diagnosticului și vom evidenția posibilitățile de tratament.

Utilizând toate datele obținute pe durata diagnosticării, vom stabili un plan personalizat de tratament care va conține de asemenea și prețurile procedurilor planificate. Pe parcursul acestei consultații veți putea decide –  în acord cu informațiile de care dispuneți și cu bugetul alocat – care dintre pași veți dori să-i parcurgeți din secvența preconizată de tratament.

Pentru a stabili o întâlnire cu noi, vă rugăm să ne contactați. Puteți de asemenea să faceți o programare online utilizând formularul de pe site, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile.

Notă: pacienții minori trebuie să vină la prima consultație acompaniați de părinte/tutore.

Dacă dintr-un motiv sau altul nu mai puteți ajunge la consultație vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil.