Cine nu își dorește să arate mai bine, să se simtă mai relaxat atunci când râde alături de cei dragi, să zâmbească din nou cu poftă și să își îmbunătățească viața? Medicii noștri stomatologi sunt gata să îți înfrumusețeze zâmbetul pentru ca tu să începi să te bucuri din plin de tot ceea ce îți dorești!

Ce implică estetica dentară?

  • Estetica dentară însumează toate tratamentele stomatologice care ajută la îmbunătățirea aspectului danturii și gingiilor tale, precum și a felului în care mesteci.
  • Medicii Favorit Dental Clinic sunt la curent cu cele mai noi materiale și tehnici din stomatologia modernă și participă anual la seminarii și congrese de estetică dentară, pentru a-ți putea oferi un zâmbet perfect!

Ce tehnici folositi pentru a-mi înfrumuseța zâmbetul?

 

  • Obturația dentară (plombarea) – Când aplică o plombă, medicii noștri stomatologi restaurează atât sănătatea dintelui cât și estetica acestuia, astfel că plomba se va camufla perfect ca formă și culoare cu dintele tău natural. Vei putea zâmbi cu încredere, fără ca cineva să observe că ai vreo plombă!
  • Fațetele dentare sunt niște laminate de porțelan ultra-subțiri, de diferite forme și dimensiuni, pe care medicul dentist le aplică direct pe dinte, pentru a-ți oferi un zâmbet perfect. Fațetele dentare sunt secretul din spatele multor zâmbete ale starurilor de la Hollywood!
  • Albirea dentară este cea mai comună procedură de estetică dentară și puteți opta fie pentru o albire rapidă, efectuată la cabinetul medicului (1-2 ore) sau pentru o albire mai lentă, efectuată acasă (1-2 săptămâni).

Ambele metode de albire sunt sigure și nu produc efecte secundare. Poți resimți ușoare iritări ale gingiilor sau o sensibilitate a dinților, efecte care dispar dupa încheierea tratamentului.

Dacă suferi de boli parodontale, ai smalțul afectat sau o sensibilitate crescută a dinților, medicii noștri îți vor recomanda alte tratamente dentare pentru un zâmbet mai alb, cum ar fi fațetele dentare sau coroane ceramice.

  • Bijuteriile dentare din aur galben sau alb de 18K și/ sau cristale Swarovski se pot aplica de către medicii noștri pe suprafața dintelui cu un adeziv special, acestea rezistând până la un an.

E important să știi că acestea nu au efecte secundare, nu afectează smalțul dintelui și nu provoacă leziuni dacă sunt înghițite. Dacă te răzgândești, le putem înlătura cu ușurință!

Programări la consultație

  • Vrei să îți infrumusețezi zâmbetul? Programează-te online la o consultație completând formularul de pe site și noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile.